Spring til indhold

Aktør

Har du lyst til at blive aktør på årets festival, så skriv direkte til mnh@odense.dk

Tema

Vi har i år valgt at 3 dele vores tema. Fælles for alle temaer er at vi undersøger hvordan de forskellige temaer kan få en kunstnerisk vinkel

  1. Teknologi og videnskab
    Vi vil undersøge på mange måder hvordan kultur, teknologi og videnskab kan spille sammen. Odense vil være verdens bedste robotby, og vi vil gerne understøtte denne strategi ved at inddrage en kulturvinkel. Ud over en række kunstneriske performances der kobler sig til teknologi og videnskab, vil vi stadig have fokus på publikumsinddragelse med en række workshops og stande, hvor odenseanerne kan undersøge videnskab og teknologi i forskellige former. Lige fra børnehøjde til universiteter og erhverv.
  2. Bæredygtighed og økologi
    Til Havnekulturfestival ligger vi vægt på de miljømæssige aspekter af bæredygtighed, som hænger sammen med vores klima og sundhed. Derfor vil vi gerne gøre en indsats for at madboderne til festivalen tænker i økologiske produkter og har et plantebaseret tilbud.
  3. Klima og medborgerskab
    Under dette tema inviterer vi alle foreninger, græsrødder og kunstnere til at tage stilling til hvordan klimaforandringer skaber store udfordringer både lokalt og globalt. Vi vil undersøge hvordan man som enkeltperson og borger i Danmark med små handlinger kan være med til at gøre en forskel, så klimadebatten ikke bliver overladt til politikere og andre beslutningstagere.