Spring til indhold

Ansøgningsskema fødevarestande

Odense Havnekulturfestival 30.-31. maj 2020

Har I en specialdesignet Food Truck, vil jeres forening gerne sælge bæredygtigt mad, eller I har et helt andet bud på hvad festivalgæsterne skal spise? Så ansøg her om en stadeplads til fødevaresalg på Havnekulturfestivalen. Vi er særligt interesseret i ansøgninger, der har tænkt på økologi, bæredygtighed, mad der er lavet fra bunden, gode råvarer eller på anden måde har tænkt på kvaliteten i udbuddet. Vi prioriterer også lokale aktører fra Fyn.

I år har vi særligt fokus på STEAM - Science, Teknologi, Engineering, Art og Matematik. Vi vil derfor også prioritere madboder der tænker sig ind i dette tema.

 

Hvad koster det?

Det koster en afgift til festivalen, at sælge fødevarer på Odense Havnekulturfestival. Hver bod kommer til at betale grundudgifter for leje af telt, borde og stole samt udgift til vand og el. Derudover vil der være en afgift for placeringen. Afgiften bliver brugt til kulturelle aktiviteter på festivalen. 

 

Forplejning af de frivillige:

Alle boder der deltager på Havnekulturfestivalen skal hjælpe os med at bespise de frivillige, mod at få dækket udgiften til råvarerne. Det betyder at I skal tilbyde frivilligforplejning, der koster 25 kr. Inklusiv moms i råvareudgift, til minimum 50 personer om dagen. 

 

Regler:

Vær opmærksom på Fødevarestyrelsens regler for salg af fødevarer til markeder. Det er jeres eget ansvar at leve op til reglerne. Læs mere her: Fødevarestyrelsen 

Boder på festivaller, markeder mv. - foedevarestyrelsen.dk


Som fødevarevirksomhed er du ansvarlig for, at fødevaresikkerheden er i orden. Fødevarer må ikke sælges, hvis de er farlige, det vil sige sundhedsskadelige eller uegnede til menneskeføde.

 

Drikkevarer:

Festivalen opstiller selv boder til salg af drikkevarer, da det er en del af finansieringsgrundlaget for de kulturelle aktiviteter. Vi har sponsoraftale med Albani. Det er derfor ikke tilladt at sælge nogle former for drikkevarer fra jeres bod, heller ikke juice, smoothies, kildevand eller andet. Undtaget herfra er kaffe/the boder. 

 

Ansøg her: 

https://selvbetjening.odense.dk/havnekulturfestival/ansoegningsskema-f%C3%B8devarestande/